Een van de plekken binnen uw bedrijf binnen uw bedrijf waar hygiëne absoluut prioriteit heeft, is de keuken. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat ervoor zorgt dat de keuken diep wordt gereinigd?
Liever geen ziektekiemen of ongedierte in de keuken
Wilt u ook dat uw keukenapparatuur smetteloos schoon is? Ergert u zich eraan dat het u niet lukt om alles in uw bedrijfskeuken of kantine extra goed schoon te kunnen maken? Vindt u dat de kantine wel aan een grote schoonmaakbeurt toe is? Merkt u dat de keukenapparaten minder goed werken? Ontbreekt het u aan vakkennis en tijd om de keuken diep en grondig te reinigen? Wilt u beslist geen last hebben van ongedierte of ziektekiemen in uw keuken of kantine? Vindt u het belangrijk om te voldoen aan de HACCP voor de horeca?
Voordelen dieptereiniging keuken
Met hun jarenlange ervaring in de dieptereiniging van keukens, kunnen de vakmensen van Gezellig Werkt Schoonmaken ervoor zorgen dat de keuken in uw bedrijf weer als nieuw is. Met eigen materieel zorgen zij er voor, dat de keukenapparatuur, de muren en de vloeren glanzend schoon zijn. Al het vuil op moeilijk bereikbare plaatsen wordt verwijderd, zoals afvoerinstallaties en afzuigsystemen. Ook de plekken waar u helemaal geen viezigheid verwacht, worden hygiënisch schoongemaakt. Denk bijvoorbeeld aan stopcontacten of plinten. Omdat de dagelijkse schoonmaak bij lange na niet voldoende is om bacteriën en schimmels te weren, is dieptereiniging van een (groot)keuken echt noodzakelijk. Een smetteloos schone bedrijfskeuken of kantine heeft een hoop voordelen:
- Minder kans op ziekteverwekkende schimmels en bacteriën
- Aanzienlijke verbetering van de (brand)veiligheid
- Lagere energiekosten
- Langere levensduur van apparaten
- Voorkomen van ongedierte
- Gezonder werkklimaat
- Aanvulling op verplicht HACCP plan

Dieptereiniging belangrijke rol in HACCP
Gezellig Werkt Schoonmaak werkt zo efficiënt en duurzaam mogelijk, daarbij rekening houdend met de branche en uw persoonlijke wensen. Het periodiek grondig reinigen van keukens in de horeca is noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de wettelijke HACCP eisen. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een verplicht beheersplan in de horeca om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Dieptereiniging van de bedrijfskeuken speelt daarin een enorm belangrijke rol. Door alles in uw keuken te demonteren, schoon te maken en te desinfecteren wordt de werkruimte goed onderhanden genomen. Pas nadat ook alle vaste onderdelen zoals wanden vloeren grondig zijn gereinigd en eventueel opnieuw gekit, worden losse onderdelen en apparatuur weer vakkundig gemonteerd.
Schoonmaak uitbesteden?
Wilt u uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden? Zoekt u hiervoor een vakkundig schoonmaakbedrijf in de buurt van Apeldoorn, Zwolle, Hoogeveen of Meppel? Dan kunnen wij u helpen! Gezellig Werkt Schoonmaak is een vakkundig schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring. Elk jaar ondersteunen wij honderden klanten met onze dienstverlening. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Recente reacties